Aanbod & tarieven

Je kan privélessen nemen zowel in het rechtrichten, grondwerk als het rijden, dit alles vanuit de principes van het Horsemanship. Verder kan je tevens zelf een lesdag organiseren, voor meer informatie kan je een mailtje sturen. Of wil je graag eens helemaal ondergedompeld worden in het horsemanship verhaal? Dan kan je kiezen voor een trainingsdag of -weekend. Hierin komen zowel theorie als praktijk aan bod!

Tarieven

Osteopathie
1ste behandeling paard (mijn locatie) € 100
Jaarlijkse controle paard (mijn locatie) € 85
1ste behandeling paard (op locatie) € 110
Jaarlijkse controle (op locatie) € 95
Lessen
Les 60 min € 50
Groepsles 2 personen € 80
Groepsles 3 personen € 90
Trainingsdag (meer info) € 120
Trainingsweekend € 200
10 Lessenkaart (meer info) € 450
Paard in training (meer info) € 950
Jaaropleiding Horsemanship (meer info)
Tien lessenkaart
10 Lessenkaart

Als je een 10-lessenkaart aankoopt, is de de tiende les gratis. Deze kaart is gedurende één jaar geldig. Wanneer je meerdere lessen neemt kunnen we beter aan bepaalde problemen of projecten werken. Hierdoor krijg je sneller bijsturing en maak je veel meer progressie! De 10-lessenkaarten gelden niet enkel voor privélessen, je kan er ook eentje aankopen voor groepslessen met 2, 3 of meer personen.

Lesdag
Lesdag

Een dag ondergedompeld worden in de theorie en praktijk van hoe paarden mentaal en fysiek in elkaar zitten, en hoe we onze training hier aan kunnen aanpassen. Wil jij graag beter worden in zowel het communiceren als fysiek trainen van je paard, op een aangename en respectvolle manier? Dan is een introductiedag zeker iets voor jou! Bij agenda vind je een overzicht van de geplande introductiedagen.

Werkstudent

Wil je graag bijleren zonder de financiële middelen? Dan is werkstudent zijn misschien wel wat voor jou! Je komt mij helpen bij het werk en ik geef jou gratis les!

Wat zijn de voordelen?

Niet alleen krijg je gratis les (met eigen paard), je mag tevens alle andere lessen, theorieavonden en cursussen bijwonen (zonder paard).

Wat verwacht ik van jou?

De kudde staat bij ons 24/7 buiten op een paddock paradise met schuilstallen. Jouw taken bestaan uit mest rapen en hooinetten bijvullen. Uren en dagen zijn steeds bespreekbaar. Ervaring met paarden is niet vereist.

Lesdag organiseren

Organiseer een lesdag bij jou op stal en dan mag je zelf GRATIS deelnemen!

Zoek minstens drie anderen die willen deelnemen aan de lesdag
Bespreek het thema, locatie en eventuele datums
Zet jullie contactgegevens alsook de planning op mail: info@hippomania.be

Be the change that you wish to see in the world.

Mahatma Gandhi