Aanbod & tarieven

Je kan privélessen nemen zowel in het rechtrichten, grondwerk als het rijden, dit alles vanuit de principes van het Horsemanship. Verder kan je tevens zelf een lesdag organiseren, voor meer informatie kan je een mailtje sturen. Of wil je graag eens helemaal ondergedompeld worden in het horsemanship verhaal? Dan kan je kiezen voor een trainingsdag of -weekend. Hierin komen zowel theorie als praktijk aan bod!

Tarieven

Privéles per uur € 40
Per 2 per uur € 30
Per 3 of meer per uur € 20
Trainingsdag (meer info) € 105
Trainingsweekend € 195
10 Lessenkaart (meer info) € 400
Kids privéles per uur € 25
Kids 10 lessenkaart € 200
Paard in training (meer info) € 750

Lesdag organiseren

Organiseer een lesdag bij jou op stal en dan mag je zelf GRATIS deelnemen!

Zoek minstens drie anderen die willen deelnemen aan de lesdag
Bespreek het thema, locatie en eventuele datums
Zet jullie contactgegevens alsook de planning op mail: info@hippomania.be

Be the change that you wish to see in the world.

Mahatma Gandhi
Lesdag

Een dag ondergedompeld worden in de theorie en praktijk van hoe paarden mentaal en fysiek in elkaar zitten, en hoe we onze training hier aan kunnen aanpassen. Wil jij graag beter worden in zowel het communiceren als fysiek trainen van je paard, op een aangename en respectvolle manier? Dan is een introductiedag zeker iets voor jou! Bij agenda vind je een overzicht van de geplande introductiedagen.

10 Lessenkaart

Als je een 10-lessenkaart aankoopt krijg je een elfde les gratis. Deze kaart is gedurende één jaar geldig. Wanneer je meerdere lessen neemt kunnen we beter aan bepaalde problemen of projecten werken. Hierdoor krijg je sneller bijsturing en maak je veel meer progressie! De 10-lessenkaarten gelden niet enkel voor privélessen, je kan er ook eentje aankopen voor groepslessen met 2, 3 of meer personen.